logo adrian rosu

TOP 5 EXERCIȚII DE BASCHET PREDATE ÎN CAMPURI CARE ÎȚI VOR ÎMBUNĂTĂȚI JOCUL

Iată top 5 exerciții de baschet care sunt adesea predate în tabere și care vă pot ajuta să vă îmbunătățiți jocul:

1. Exerciții de dribling: Driblingul este o abilitate fundamentală în baschet, iar taberele se concentrează adesea pe îmbunătățirea tehnicii de dribling. Unele exerciții obișnuite de dribling includ driblingul cu două mingi, driblingul în formă de opt și crossuri.
2. Exerciții de aruncări: Aruncărea este o altă abilitate esențială în baschet, iar taberele se concentrează adesea pe îmbunătățirea preciziei și tehnicii de aruncare. Unele exerciții de șut obișnuite includ aruncarile pentru o formă corectă, exerciții de catch and shoot și aruncările din dribling.

3. Exerciții de pase: pasele sunt un aspect crucial al jocului de echipă în baschet, iar taberele se concentrează adesea pe dezvoltarea preciziei și tehnicii la pase. Unele exerciții de pase obișnuite includ exercițiul de pase în doi oameni și pase de contraatac.
4. Exerciții de apărare: Apărarea este un aspect critic al baschetului, iar taberele se concentrează adesea pe îmbunătățirea abilităților defensive. Unele exerciții defensive obișnuite includ exerciții de apărare unu-la-unu, exerciții de apărare colectiva și exerciții de close out.
5. Exerciții de recuperare: Rebounding-ul este o parte esențială a baschetului, iar taberele se concentrează adesea pe îmbunătățirea tehnicii de recuperare și a poziționării. Unele exerciții de rebound obișnuite includ exerciții de tip box-out, voleibalate cu panoul și de outlet pass.

Practicând aceste exerciții în mod regulat și cu o tehnică adecvată, jucătorii își pot îmbunătăți abilitățile fundamentale și pot deveni jucători mai completi pe teren.

Vrei sa vezi cum au fost taberele organizate de noi in ultimii ani?? Urmărește aftermovie-ul cu un singur click.
ACS ROSU SI NEGRU BASKETBALL CAMP 2022ACS ROSU SI NEGRU BASKETBALL CAMP 2021
Formular de înscriere
logo adrian rosu
Copyright ©  2024 - Adrian Roșu