logo adrian rosu

Despre Mine: Antrenor de Baschet cu peste 2 decenii de Experiență

Scopul meu

Scopul personal este să ajut cât mai mulți oameni să se dezvolte etapizat, să își formeze o bază puternică și să atingă niveluri de excelență ce acum ar putea părea imposibile.

Călătoria mea în lumea baschetului a fost plină de lecții neprețuite și am învățat, încă nu pot spune din păcate sau din fericire, pe calea cea grea. Mă bucur că am reușit să transmit celor interesați o parte din cunoștințele acumulate de-a lungul anilor. De fiecare dată când un jucător, un antrenor sau un antrenor personal mi-a cerut ajutorul, iar expertiza mea i-a ajutat să-și îmbunătățească abilitățile sau aptitudinile, bucuria mea a fost cu atât mai mare.

Continui să cresc personal prin conectarea constantă cu oameni care activează în jocul de baschet și învăț constant din resurse noi.

Sunt prezent în jocul de baschet de peste 2 decenii ca jucător, antrenor sau antrenor de individualizare.

adrian rosu scop
adrian rosu istoric
Istoric

Am pus prima oară mâna pe mingea de baschet atunci când aveam 8 ani, dar nu m-am înscris la un club de baschet, ci am jucat doar în curtea școlii, cu prietenii. La vârsta de 12 ani am fost chemat în premieră la echipa școlii, ocazie cu care am învățat baza jocului de baschet. La 16 ani am fost cooptat la Clubul Sportiv Școlar, iar un an mai târziu aveam să joc în Divizia B și să obțin promovarea în Liga Națională de Baschet. În același an am fost antrenor la echipa de gimnaziu a școlii.

Evoluând din 2010 în Liga Națională de Baschet, am jucat pentru echipe precum BC Perla Harghitei Miercurea Ciuc, Energia Rovinari, Steaua București, Dinamo București, Politehnica Iași, pentru ca apoi să mă întorc în Targu Jiu, la CSM Târgu Jiu.

Momentul întoarcerii la Târgu Jiu coincide cu cel în care am început să fac antrenamente de individualizare pentru cei care și-au dorit să se dezvolte ca jucători profesioniști. În general am pregătit jucători care activau la juniori, de la U12 la U18, dar și jucători care activau în LNBM, fie români, fie străini.

În timp, am participat la numeroase Campuri alături de antrenori experimentați din Grecia, Spania și spațiul ex-iugoslav, prilej cu care am fost prezent la transformarea a peste 1.000 de sportivi.

În prezent

În prezent, am construit o comunitate solidă de jucători pasionați care doresc să-și perfectioneze abilitățile în baschet. Sunt motivat și dedicat să îi ajut pe acești jucători să atingă excelența în acest sport fascinant. Însă, activitatea mea nu se oprește aici. Mă adresez nu doar jucătorilor, ci și antrenorilor care caută mereu exerciții inovatoare și modalități creative de a stabili legături puternice cu echipa lor.

Chiar dacă îmi canalizez eforturile pentru a ajuta cât mai multe persoane online, sunt deschis să găzduiesc, la Târgu Jiu, lecții și antrenamente private. Aceste sesiuni sunt mai mult decât simple antrenamente – sunt o oportunitate de mentorat, unde împărtășesc nu doar tehnici și tactici, ci și experiența mea bogată în acest domeniu.

Deși încerc să ajut cât mai multă lume online, sunt disponibil a găzdui, pentru jucători și antrenori, la Târgu Jiu, lecții și antrenamente private, practice și de mentorat. 

logo adrian rosu
Copyright ©  2024 - Adrian Roșu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram