logo adrian rosu


„Tabăra de baschet: la ce să vă așteptați în prima zi”

PROGRAM TABERE 2023:

24-30 Iunie 2023CB CANARIAS BASKETBALL CAMP 2023

8-9 Iulie 2023

Maratonul de Baschet 24 H Editia I

MARATONUL DE BASCHET 24H EDITIA 1

10-16 Iulie 2023

ACS ROSU SI NEGRU BASKETBALL CAMP 2023

ACS ROSU SI NEGRU BASKETBALL CAMP 2023

„Tabăra de baschet: la ce să vă așteptați în prima zi”

Participarea pentru prima dată la o tabără de baschet poate fi o experiență captivantă, dar stresantă. Iată câteva lucruri la care copilul dumneavoastră se poate aștepta în prima zi de camp:

1. Înregistrarea: copilul dumneavoastră va trebui să se înregistreze la sosire, de obicei la o masă de înregistrare. Ei vor primi un program pentru ziua respectivă, orice echipament sau echipament necesar și o etichetă cu numele.

2. Încălzire și stretching: Prima activitate a zilei va fi probabil o sesiune de încălzire și stretching condusă de antrenorii taberei. Acest lucru este pentru a ne asigura că toți jucătorii sunt încălziți corespunzător și gata de joacă.

3. Exerciții: După încălzire, copiii vor participa la diverse exerciții de baschet pentru a-și îmbunătăți abilitățile. Antrenorii îi vor instrui pe copii cu privire la tehnica adecvată și vor oferi feedback pentru a-i ajuta să evolueze.

4. Jocuri: Participanții vor avea ocazia să joace jocuri specifice cu si contra altor participanți. Aceste jocuri pot fi structurate sau nestructurate, iar antrenorii vor oferi adesea instrucțiuni și feedback în timpul și după jocuri.

5. Pauze: Pe tot parcursul zilei, baschetbaliștii vor avea pauze pentru a se odihni, a se rehidrata și a se alimenta cu gustări.

6. Prânz: Copiii vor avea pauze de masă de-alungul zilei. Verificați ce pachet ați achiziționat pentru a vedea dacă masa este inclusă sau dacă trebuie să împachetați un prânz pentru copilul dumneavoastră.

7. Orientare: Prima zi de tabără include o sesiune de orientare în care participanții și părinții pot afla mai multe despre programul, regulile și așteptările taberei.

În general, prima zi de tabără de baschet va fi o zi distractivă și activă de învățare și joc de baschet. Încurajează-ți copilul să fie deschis să cunoască oameni noi, să încerce lucruri noi și să se distreze!

Vrei sa vezi cum au fost taberele organizate de noi in ultimii ani?? Urmărește aftermovie-ul cu un singur click.ACS ROSU SI NEGRU BASKETBALL CAMP 2022ACS ROSU SI NEGRU BASKETBALL CAMP 2021

Formular de înscriere

logo adrian rosu
Copyright ©  2024 - Adrian Roșu