logo adrian rosu

INFORMAȚII UTILE PENTRU PĂRINȚI

  1. În campurile noastre, antrenorii, instructorii calificați și staff-ul au grijă de participanți pe toată durata taberei.
  2. Oferim îngrijire medicală constantă, dacă este cazul.
  3. Solicităm tuturor părinților și tutorilor să prezinte în tabără o adeverință medicală pentru participant din care să reiese faptul că participantul nu suferă de boli infecțioase, boli cronice și că este clinic sănătos și apt pentru efort fizic.
  4. Dacă copilul dumneavoastră este sub tratament și ia pastille regulat, va rog să ne anunțați pentru a putea supraveghea planul de tratament.
  5. Solicităm ca la înscrierea în camp, fiecare participant să comunice numărul de telefon și datele de contact ale părinților sau tutorilor legali.
  6. Programul de pregătire va cuprinde și secțiuni ce se vor desfășura în piscină, astfel că îi anunțăm pe toți părinții să pregătească copiilor echipament adecvat pentru această activitate.
  7. De asemenea, recomandăm să aibă loțiuni și creme de protecție împotriva arsurilor solare.
  8. Totodată, vă informăm asupra obligativității tuturor participanților de a respecta cu strictețe programul stabilit pentru a evita pericolul de înnec. În cazul în care copilul dv.s nu știe să înoate, trebuie să ne informați asupra acestui fapt pentru a-l putea supraveghea mult mai atent în timpul programului la piscină.
  9. Laptop, telefon, tabletă + alte obiecte valoroase: Va rugăm să comunicați copiilor să aibă grijă de orice obiect valoros cu care părăsesc camera de cazare. În caz de pierdere al acestor obiecte, nu vom fi responsabili pentru dispariția lor!
logo adrian rosu
Copyright ©  2024 - Adrian Roșu