logo adrian rosu

CE SĂ ÎMPACHETEZI PENTRU CAMPUL DE BASCHET A COPILULUI TĂU: UN GHID CUPRINZĂTOR

Vă prezint un ghid cuprinzător despre ce să împachetezi copilului dvs. pentru participarea la un camp de baschet:

1. Echipament de baschet: asigurați-vă că împachetați bascheții, pantalonii scurți și tricoul copilului dumneavoastră. De asemenea, este o idee bună să împachetați șosete suplimentare și o pereche de bascheți de rezervă.
2. Sticla de apă: Menținerea hidratării este esențială în timpul campului de baschet. Adăugați în bagaj o sticlă de apă pe care copilul dumneavoastră o poate umple pe tot parcursul zilei.
3. Gustări: Tabăra de baschet poate fi solicitantă din punct de vedere fizic, iar copilul dumneavoastră va trebui să se alimenteze pe tot parcursul zilei. Împachetați gustări sănătoase, cum ar fi fructe, batoane granola și nuci.
4. Cremă de protecție solară: Dacă campul de baschet se desfășoară în aer liber, asigurați-vă că împachetați protecție solară pentru a proteja pielea copilului dumneavoastră de razele UV dăunătoare.
5. Prosop: Un prosop poate fi la îndemână pentru a șterge transpirația în timpul pauzelor și după jocuri.
6. Trusă de prim ajutor: Împachetați o trusă mică de prim ajutor cu elemente esențiale, cum ar fi articole de protecție, șervețele antiseptice și analgezice.
7. Haine suplimentare: Împachetați haine de schimb în cazul în care copilul dumneavoastră transpira sau se murdărește în timpul zilei.
8. Rucsac: Un rucsac este o modalitate convenabilă de a transporta toate lucrurile esențiale ale copilului tău pe parcursul zilei.
9. Articole de igienă personală: Împachetați articole precum periuța de dinți, pasta de dinți și deodorantul pentru a ajuta copilul să rămână “proaspăt” pe tot parcursul zilei.
10. Informații de contact în caz de urgență: Asigurați-vă că ați lăsat informațiile dvs. de contact și informațiile de contact în caz de urgență, pentru a vă putea contacta în cazul oricăror probleme sau urgențe.

Împachetând aceste lucruri esențiale, copilul dumneavoastră va fi bine pregătit și gata să se bucure de experiența sa din campul de baschet.

Vrei sa vezi cum au fost taberele organizate de noi in ultimii ani?? Urmărește aftermovie-ul cu un singur click.
ACS ROSU SI NEGRU BASKETBALL CAMP 2022ACS ROSU SI NEGRU BASKETBALL CAMP 2021
Formular de înscriere
logo adrian rosu
Copyright ©  2024 - Adrian Roșu